Σάσα, Φέτφα, Σούντγκρεν και ένα μπακ…

από Αντώνης Γκάτζιος

Σήμερα το πρωί δεν έχει προπόνηση, καθώς ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε μόνο απογευματινή, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γκενκ που και πιο δύσκολος είναι σε σχέση με την Φορτούνα, αλλά υπάρχει και ένα σχεδόν τρίωρο ταξίδι μέχρι το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς.

Μπορούμε επομένως να σχολιάσουμε 2-3 πραγματάκια που έχουν να κάνουν με το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα του ΑΡΗ σε σχέση με το πρώτο φιλικό. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι λένε το κλασικό ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες.

Φυσικά αυτό ισχύει και για τον ΑΡΗ, αλλά όχι στον βαθμό που ενδεχομένως θα ίσχυε αν ήδη αυτοί οι παίκτες δεν αποτελούσαν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι δεδομένο ότι έχει κενά, αλλά όχι όσα φάνηκαν με τους Ολλανδούς και εξηγούμαι.

Ο Σούντγκρεν θα έρθει και αυτός στην Θεσσαλονίκη όταν επιστρέψει και η ομάδα μετά την Ολλανδία. Το θέμα είναι να μην παίξει με την ΑΙΚ και δεν αποτελεί μυστικό ότι ζήτησε να μην παίξει γιατί έχει κάποιες ενοχλήσεις από τώρα για εκείνα τα ματς αν τον πιέσουν. Άρα το μεγάλο θέμα στο δεξί άκρο της άμυνας λύνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα