Κέρκεζ: "Ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι καλή ομάδα και φαβορί"

από AllAboutARIS

Η ΑΕ Λεμεσού αναχωρεί για Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ με δηλώσεις του έχρισε μεταξύ άλλων τους κιτρινόμαυρους ως το φαβορί του ζευγαριού για τα δύο παιχνίδια του Europa league.

Ο τεχνικός της Κυπριακής ομάδας έδωσε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕ Λεμεσού στην Βουλγαρία και από την συζήτηση δεν μπορούσε να λείπει το κομμάτι που αφορά και τον ΑΡΗ. Όπως τονίζει έχει γνώση για το πόσο καλή ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ, χρίζοντάς τον φαβορί αλλά παράλληλα πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τις πιθανότητες για πρόκριση.

Διαβάστε τα αποσπάσματα των δηλώσεων του Κερκέζ που αφορούν τον ΑΡΗ

Για τους στόχους της ομάδας: “Δεν μπορώ να μιλώ τώρα για στόχους. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, αν μπορέσουμε να προκριθούμε. Για το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Είμαι ευχαριστημένος που έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές έμεινε ο κορμός αλλά πάντα χρειάζεσαι φρέσκους ποδοσφαιριστές, να φρεσκάρουν την ομάδα”.

Έχετε και το πρώτο σας φιλικό, ενώ ο Άρης στο δικό του φιλικό έχασε 5-1: “Στην προετοιμασία δεν μετρά το αποτέλεσμα στα πρώτα φιλικά. Δεν κοιτάζω το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα αλλά ο στόχος είναι να είναι έτοιμη η δική μας ομάδα”.

Χρίζετε σαν φαβορί τον Άρη; “Σίγουρα ο Άρης είναι το φαβορί αλλά δεν λέω ότι δεν έχουμε πιθανότητες, έχουμε τις πιθανότητες μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.

Προτεινόμενα Άρθρα