“Παίζει” και του Οικονόμου

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, υπό προυποθέσεις θα απασχολήσει τον ΑΡΗ εφόσον αποφασίσει να προσθέσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό αλλά και το ελληνικό στοιχειο

Ο ΑΡΗΣ υστερεί σε ελληνικό στοιχείο και ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έλεγε όχι αν μια απο τις συμπληρωματικές κινήσεις που θα γίνουν στο ρόστερ να έχει ελληνικό χρώμα.

Οπως του στόπερ που έχει ζητήσει εδώ και καιρό αλλά έχει παγώσει γιατί δόθηκε- και σωστά- προτεραιότητα στο ελληνικό στοιχείο. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναικό, κάνει προπόνηση με τους… κομμένους και βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Για τον Οικονόμου έχει καλή άποψη ο προπονητής του ΑΡΗ, ενώ τον γνωρίζει και ο Διαμαντόπουλος που ήταν αυτός που τον πήγε στον Παναθηναικό, λίγο πριν αποχωρήσει από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Οικονόμου έχει υψος 1,85 και σε ενάμιση χρόνο στον Παναθηναικό έχει κάνει 24 συμμετοχές. Εχει αγωνιστεί στη Σκωτία με την φανέλα της Ρος Κάουντι αλλά και σε Ιωνικό, Καβάλα, Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Ο Οικονόμου δεν είναι η μοναδική περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν κι άλλες που μάλιστα φαίνεται να είναι και πιο ψηλά.

Προτεινόμενα Άρθρα