"Ο Χούμελς ήθελε να αποφύγει τον ανταγωνισμό"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Είμαι σίγουρος ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα έχουμε μία εξαιρετική ομάδα"

Ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, αναφέρθηκε σε συνέτντευξη Τύπου στην μεταγραφή του Χούμελς στην Ντόρτμουντ, λέγοντας ότι η άφιξη του Ερντανές προκαλούσε ανταγωνισμό που ήθελε ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός να αποφύγει.

«Ο Ματς μας ρώτησε πώς θα είναι η νέα σεζόν. Φέραμε τον Λούκας Ενταντές, ένα νέο παίκτη για 80 εκατομμύρια ευρώ για το κέντρο της άμυνας. Ο ανταγωνισμός σημαίνει ότι παίζει ο καλύτερος. Ο Ματς ήθελε να το αποφύγει αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών.

 
Επιπλέον μίλησε για την μεταγραφική πολιτική της Μπάγερν, αλλά και για κάθε περίπτωση που κυνηγά η γερμανική ομάδα ξεχωριστά: «Είμαι σίγουρος ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα έχουμε μία εξαιρετική ομάδα για να είναι πετυχημένη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπάγερν αναζητά παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχουμε ανάγκη μπροστά θα περιμένουμε. Ναι, ο Σανέ θα ήταν χρήσιμος στην ομάδα, έχετε δει τις δυνατότητές του. Ο Ντεμπελέ είναι επίσης καλός παίκτης και θα είναι δύσκολη περίπτωση. Ο στόχος μας τη νέα σεζόν είναι είναι να υπερασπισθούμε το νταμπλ και να τα πάμε καλύτερα στο Champions League».

Προτεινόμενα Άρθρα