Γκριεζμάν για Μέσι: "Είναι σπουδαίο να παίζεις δίπλα του"

από AllAboutARIS

Πανευτυχής για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου η Μπαρτσελόνα να πετύχει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους "μπλαουγκράνα".

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Είναι μια καινούρια πρόκληση και νέοι στόχοι. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τη χώρα μου. Υπάρχουν το κύπελλο, το πρωτάθλημα και το Champions League. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και θέλω να κερδίσω τα πάντα” ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με τους συμπατριώτες του, Σάμουελ Ουμτιτί και Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, τόνισε: “Ανυπομονώ να τον βλέπω πως λειτουργεί καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι πραγματικά σπουδαίο να παίζεις δίπλα του”.

Κλείνοντας, ο Αντουάν Γκριεζμάν, πρόσθεσε: “Ήθελα να έρθω εδώ και η οικογένειά μου με στήριξε. Για μένα, είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ελπίζω να βοηθήσω να γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον νέο μου προπονητή και να παίξω στο Καμπ Νου”.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα