"Πρόβλήμα στη θέση του επιτελικού η ΑΕΛ"

από Αντώνης Γκάτζιος

Αδυναμία στη θέση του επιτελικού σημειώνουν οι Κύπριοι για την ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες της με τον ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το goal.com.cy, η προσεχής αντίπαλος του ΑΡΗ στα προκριματικά του Europa League έχει πρόβλημα στη θέση του επιτελικού μέσου. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

“Μετά την απόκτηση των Γκέβοργκ Γκαζαριάν και Ιβάν Κάρλος, καθώς και την επιστροφή του Ζαρσίνιο Αντόνια, δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη κίνηση στα σκαριά για την ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Λεμεσού μπήκε από την περασμένη σεζόν σε πολύ καλά καλούπια. Ωστόσο, μέσα από τα πρώτα συμπεράσματα των φιλικών, διαπιστώθηκε αδυναμία στη θέση του επιτελικού.

Συνεπώς, το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο θα μπορέσει ο Ντούσαν Κέρκεζ να στηριχθεί στις ικανότητες είτε του Άτναν Αγκάνοβιτς είτε του Μάρκο Αντάμοβιτς στα παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Κροάτης και ο Σέρβος μοιράζουν κατά την προετοιμασία τον ρόλο του 10ριού. Από τη στιγμή που δεν προβλέπεται προς το παρόν άλλη ενίσχυση, ο Βόσνιος προπονητής είτε θα εμπιστευτεί έναν εκ των δύο είτε θα υποχρεωθεί να παρατάξει σχηματισμό, που δεν θα προϋποθέτει κλασικό 10άρι.

Πέρα από την αδυναμία που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη θέση, κατά τα άλλα δεν παρατηρείται κάποιο κενό. Με την εγκατάσταση των γαλαζοκίτρινων στη Σόφια, ο προπονητής της ΑΕΛ θα ασχοληθεί με την τακτική που θα εφαρμόσει στις 25 του μήνα, στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ”.

Προτεινόμενα Άρθρα