Αποκαλυπτήρια… Ευρώπης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κρας τεστ με φόντο το Europa League για τις δύο ομάδες

Η ανίστροφη μέτρηση για την πρώτη αναμέτρηση του ΑΡΗ με την ΑΕΛ Λεμεσού ξεκινάει απόψε, με το τελευταίο τεστ της ομάδας.

Μία εβδομάδα πριν οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίσουν τον σύλλογο της Λεμεσού, υποδέχονται τον Ατρόμητο στις 21:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτό θα είναι το τέταρτο φιλικό της ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και η τελική πρόβα για τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη όσον αφορά το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς κόντρα στους Κύπριους. 

Ο τραυματίας Γιουνές και ο ανέτοιμος Λάρσον είναι οι δύο απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο 54χρονος τεχνικός, υπολογίζοντας από την άλλη για πρώτη φορά τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λούκας Σάσα. Αμφότεροι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, με τον Σουηδό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα. 

Οπως ο ΑΡΗΣ έτσι και ο Ατρόμητος δίνει το τελευταίο του ματς πριν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, προερχόμενος από δύο ήττες και μία ισοπαλία στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Προτεινόμενα Άρθρα