Απέρριψε νέα πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου η Γιουνάιτεντ – Τι είπε ο Κόντε

από Γιώργος Γκάτος

Συνεχίζεται το πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, μιας και η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε 60 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι Ιταλοί με σκοπό να κάνουν δικό τους τον 26χρονο.

Ο Βέλγος διεθνής, αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε για την κορυφή της επίθεσης της νέας του ομάδας, όμως οι συνεχώς αυξανόμενες οικονομικά προτάσεις του δεν φαίνεται να συγκινούν την διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων”.

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής, μίλησε για το συγκεκριμένο μεταγραφικό θρίλερ, μη μπορώντας να κρύψει ότι στα πλάνα του για την νέα σεζόν υπολογίζει τον Λουκάκου:

“Προσπάθησα να πάρω τον Ρομέλου και όταν ήμουν στην Τσέλσι. Μου αρέσουν ποδοσφαιριστές σαν αυτόν και τον υπολογίζω για του χρόνου. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μεγάλες χωρίς έναν καθαρόαιμο επιθετικό”.

Στο Μάντσεστερ, προσπαθούν να “πάρουν πίσω” το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν δαπανήσει για την απόκτηση του παίκτη το 2017 από την Έβερτον, κάτι που δυσκολεύει το “πορτοφόλι” των “νερατζούρι”.

Προτεινόμενα Άρθρα