Κλείνει τον Ολλανδό Τζον Φαν Σιπ η Εθνική ομάδα!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Πολύ κοντά στο να κλείσει τον αντικαταστάτη του Αγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής βρίσκεται η ΕΠΟ

Μερικές μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό, ο Ολλανδός, που έχει υπάρξει βοηθός στον Αγιαξ και έχει προπονήσει σε Μεξικό και Αυστραλία, αναμένεται να καλύψει το κενό στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004. Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξε μια σειρά επαφών ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τον 55χρονο, γεννημένο στον Καναδά τεχνικό, και φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για έναρξης της συνεργασίας.

Μια καριέρα 15 ετών έχει στο βιογραφικό του σαν ποδοσφαιριστής ο Φαν Σιπ, ο οποίος έπαιξε για πάνω από δέκα χρόνια στον Αγιαξ πραγματοποιώντας περισσότερες από 270 εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία του χρόνια τα πέρασε στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα. Με την Εθνική Ολλανδίας, ο πάλαι ποτέ εξτρέμ, αγωνίστηκε σε 41 αγώνες και σκόραρε δύο φορές.

Οταν κρέμασε τα παπούτσια του έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και αργότερα ανέλαβε την Τβέντε. Στη συνέχεια απέκτησε διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρία από τις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι, ενώ η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε.Εθνική ομάδα!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X