Απολογήθηκε ο Νανιόν για το δολοφονικό του μαρκάρισμα στο Σεβίλλη-Λίβερπουλ

από Γιώργος Γκάτος

Μετά το επεισοδιακό φιλικό παχνίδι ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ (2-1), ο… αυτουργός Γιόρις Νανιόν απολογήθηκε για την απαράδεκτη ενέργεια του προς τον 18χρονο Γιασέρ Λαρουσί.

To “δολοφονικό” του τάκλιν προς τον νεαρό παίκτη της Λίβερπουλ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε “έξω φρενών” τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες των “reds”, με τον 21χρονο Γάλλο αμυντικό να δέχεται τα “πυρά” τους προτού αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Νανιόν έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον παίκτη και την Λίβερπουλ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, προσευχόμενος για την υγεία του Λαρουσί που ευτυχώς δεν αποκόμισε σοβαρή “ζημιά”:

“Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη προς τη Λίβερπουλ, τους φίλους της και την οικογένεια του παίκτη. Ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια από τη μεριά μου. Ανεξαρτήτως αιτίας, δεν είναι αυτό που πρέπει να βλέπει κανείς σε ένα γήπεδο. Όλες μου οι προσευχές είναι με τον παίκτη και την οικογένεια του”, ήταν τα λόγια του αμυντικού της Σεβίλλης στο tweet του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X