Ο Βατούτιν αποκάλυψε το… μυθικό μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

από Γιώργος Γκάτος

Επειτα από μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει καταστρώσει τα πλάνα της, με σκοπό να παρουσιάσει ένα εξίσου ποιοτικό και υψηλού επιπέδου ρόστερ.

Η ρωσική ομάδα έχασε τους Νάντο Ντε Κολό, Σέρχιο Ροντρίγκες, Κόρι Χίγκινς και ο Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι αποχώρησαν από την Μόσχα. Στη θέση τους αποκτήθηκαν οι Νταρούν Χίλιαρντ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιοχάνες Βόιτμαν και Κώστας Κουφός, με τον Έλληνα σέντερ να είναι το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία έστρωσε… χαλί εκατομμυρίων για να τον δελεάσει.

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, αποκάλυψε το μπάτζετ της νέας σεζόν. Και το νούμερο -πραγματικά- ζαλίζει, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο “πλούσια” μπάτζετ στην Ευρώπη.

Όπως έγινε γνωστό, το μπάτζετ της ρωσικής ομάδας ανέρχεται στα 26 εκατ. ευρώ συνολικά, με το 13% να πηγαίνει σε φόρους). Κι όλα αυτά ενώ αναζητείται ένας ακόμα γκαρντ, που αναμένεται να αποτελέσει ηγέτη για την ρωσική ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X