Ιντέγε, Ντιγκινί και… Λάρσον

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η παρουσία του Ντάνιελ Λάρσον στο κανονικό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο ημέρες, δημιουργεί την αισιοδοξία ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού

Εφόσον ο Σουηδός εξτρέμ “βγάλει” χωρίς προβλήματα και το σημερινό πρόγραμμα, τότε λογικά θα βρεθεί στην 18άδα του αυριανού αγώνα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα διαχείρισης. 

Με δεδομένο ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, θεωρείται και δύσκολο -αλλά όχι απίθανο αν πάει ο Ντιγκινί στον άξονα- να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Εφόσον λοιπόν ξεκινήσει το ματς από τον πάγκο, δεν αποκλείεται να να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του ματς. Και ίσως η παρουσία του να συνδέεται με αυτή του Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός θα ξεκινήσει αλλά δύσκολα θα παίξει όλο το 90λεπτο αφού δεν είναι 100% έτοιμος. Σε αυτό το πιθανό σενάριο ο Ντιγκινί θα μετατοπιστεί στην κορυφή και έτσι ανοίγει μία θέση στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, την οποιά μπορεί να καλύψει ο Λάρσον για 20-30 λεπτά., με επιλογές όπως αυτές των Μαρτίνες, Ντουάρτε και Τόνσο να είναι οι εναλλακτικές. 

Προτεινόμενα Άρθρα