"Να μας δώσει ώθηση η ατμόσφαιρα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντούσαν Κέρκεζ επέλεξε να δώσει στον ΑΡΗ για ακόμη μία φορά τον τίτλο του φαβορί , μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα.

Ο Βόσνιος τεχνικός έδωσε προβάδισμα στους “κιτρινόμαυρους”, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το σύνολο του Σάββα Παντελίδη ενώ στάθηκε αρκετά και στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: “Βλέπω πολλούς δημοσιογράφους. Το τελευταίο διάστημα με κάλεσαν αρκετές φορές. Ο ΑΡΗΣ είναι το φαβορί σε αυτά τα δύο παιχνίδια για πολλούς λόγους που δεν θα εξηγήσω τώρα αλλά όλοι τους καταλαβαίνουμε. Εμείς φυσικά δεν βρισκόμαστε τυχαία εδώ. Θέλουμε να προσπαθήσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το sold out. Το ξέρω γιατί ο ΑΡΗΣ έχνει να παίξει οκτώ χρόνια στην Ευρώπη. Είναι αυτό που έχουμε χάσει εμείς έναν χρόνο στην Κύπρο για τους γνωστούς λόγουςε. Είμαι χαρούμενοι που θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μία φανταστική ατμόσφαιρα. Αυτή η ατμόσφαιρα θα δώσει ώθηση στους παίκτες μας, για να αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα”.

Για το αποτέλεσμα με το οποίο θα ήταν ικανοποιημένος: “Φυσικά με τη νίκη. Αλλά και το γεγονός να μην δεχθούμε κάποιο γκολ, θα είναι καλό. Οποιο αποτέλεσμα, μας δώσει πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: “Θα είμαστε γύρω στο 70%. Είναι λογικό να μην είμαστε 100% έτοιμοι”.

Για τον τίτλο του φαβορί που δίνει στον ΑΡΗ: “Οποιοσδήποτε δουλεύει στο ποδόσφαιρο, έχει άγχος και είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστείς. Εχουμε παίξει πολλά παιχνίδια και προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε το άγχος θετικά. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά θα μας δώσει την θετική πλευρά της”.

Για τον ΑΡΗ: “Είναι μία πολύ καλή και συμπαγής ομάδας. Εχω ξεχωρίσει τον Βέλεθ, τον Ματίγια, τον Ιντέγε και τον Φετφατζίδη. Είναι πολύ σημαντικές μονάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα