Θέλει Ντε Μποκ για τα μπακ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τη μορφή δανεισμού θα προσπαθήσει να φέρει ο ΑΡΗΣ τον παίκτη στην Θεσσαλονίκη

Η προσπάθεια του ΑΡΗ για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ συνεχίζεται και το τελευταίο όνομα που προκύπτει είναι αυτό του Λόρενς Ντε Μποκ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”, ο Βέλγος μπακ είναι αυτός που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” για να έρθει και να πλαισιώσει τον Μίχαι Κόρχουτ. 

Η λεπτομέρεια βέβαια στην περίπτωση του Ντε Μποκ είναι το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο, το οποίο λήγει το 2022. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να τον φέρει με την μορφή δανεισμού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Την περσινή σεζόν ο παίκτης αγωνίστηκε ως δανεικός στην Οστάνδη, με 23 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα “μικρά” της Λόκερεν με την οποία σε 3,5 χρόνια (2009-13) είχε 92 συμμετοχές. 

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ τον Ιανουάριο του 2013, έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, όπου παρέμεινε για μία “γεμάτη” πενταετία και μέτρησε 177 συμμετοχές σε Βέλγιο και Ευρώπη. Τον Ιανουάριο του 2018 η Λιντς έβγαλε 1,7 εκατ. από τα ταμεία της για να τον πάρει στο Νησί, όπου πέρα από επτά εμφανίσεις μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους δεν έδειξε κάτι παραπάνω. 

Προτεινόμενα Άρθρα