Απέρριψε πρόταση από Κίνα και… καλοβλέπει Γιουνάιτεντ ο Μπεν Γεντέρ

από Γιώργος Γκάτος

Μπορεί ο Γκάρεθ Μπέιλ να δελεάστηκε από τα χρήματα της κινεζικής Τζιαννγκσού πριν να σταματήσει τη μεταγραφή του η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ επέλεξε το δρόμο της καταξίωσης.

Ο Γάλλος επιθετικός της Σεβίλλης, απέρριψε πρόταση από την Beijing Synobo Guan, η οποία θα του απέφερε 1 εκατομμύριο μηνιαίως, προκειμένου να κυνηγήσει την τύχη του σε ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ξεκινήσει επαφές με τον 28χρονο στράικερ, ο οποίος σε τρία χρόνια παρουσίας του στη Σεβίλλη έχει σημειώσει 70 τέρματα και έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ισπανικό Μέσο, η προοπτική να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο αποτελεί τον μεγάλο του στόχο, λόγος για τον οποίο αρνήθηκε τα χρήματα του κινέζικου συλλόγου και περιμένει να βρεθεί σε κορυφαίο σύλλογο, με τους “κόκκινους διαβόλους” να αποτελούν τον πιο πιθανό προορισμό αν αποχωρήσει ο Ρομέλου Λουκάκου.

“Ονειρεύομαι να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και να είμαι δίπλα σε παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές. Θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω”, ήταν τα λόγια του Μπεν Γεντέρ νωρίτερα τον Ιούλιο, ενώ τόνισε ότι δεν θα τον δυσαρεστήσει να παραμείνει στη Σεβίλλη αν δεν ολοκληρωθεί το deal με την Γιουνάιτεντ ή κάποιον άλλον κορυφαίο σύλλογο:

“Δεν μπορώ να είμαι ασεβής προς το σύλλογο μου. Οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική απόφαση, θα είμαι καλά, δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Θα εξετάσω τα δεδομένα μετά τα διεθνή φιλικά, αλλά θα είναι επίσης ζήτημα της Σεβίλλης να αποφασίσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα