Περίπατος για ΑΠΟΕΛ, αποκλείστηκε η Μακάμπι Τελ-Αβίβ του Γιαννιώτη

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των απογευματινών επαναληπτικών του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο επαναληπτικός του ΓΣΠ για τον ΑΠΟΕΛ. Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Άντρια Πάβλοβιτς, ο οποίος έκανε χατ-τρικ οι γαλαζοκίτρινοι διπλασίασαν τις νίκες τους επί της Σουτιέσκα (3-0) και προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Ντάνταλκ – Καραμπάχ (πρώτο παιχνίδι 1-1).

Την ίδια ώρα στο Τελ-Αβίβ, η Μακάμπι Τελ-Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς δεν τα κατάφερε. Παρότι προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, ένα πέναλτι της Κλουζ και ένα γκολ που προήλθε από λανθασμένη απόκρουση του Ανδρέα Γιαννιώτη γύρισαν το ματς, με τους Ισραηλινούς απλώς να ισοφαρίζουν σε 2-2, αποτέλεσμα που δεν ήταν αρκετό.

Τέλος στην Εσθονία, η Σέλτικ πάτησε στο σκορ του πρώτου αγώνα, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Νόμε Κάλιου (0-2) και θα αναμετρηθεί στον επόμενο γύρο με την Κλουζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των απογευματινών επαναληπτικών του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

ΑΠΟΕΛ – Σουτιέσκα 3-0 (1-0)

(13’, 25’, 66’ Πάβλοβιτς)

Μακάμπι Τελ-Αβίβ – Κλούζ 2-2 (0-1)

(15’ Μπλάκμαν, 48’ Κοέν / 19’ πεν. Κούλιο, 42’ Ροντόν)

Νόμε Κάλιου – Σέλτικ 0-2 (5-0)

(10’ αυτ. Κούλνιτς, 93’ Σβεντ)

Προτεινόμενα Άρθρα