Στα… ραντάρ της Ίντερ ο Ρέμπιτς

από AllAboutARIS

Οι περιπτώσεις των Έντινσον Καβάνι και Ρομέλου Λουκάκου… ναυαγούν για την Ίντερ και ο Αντόνιο Κόντε στρέφεται σε αυτή του Άντε Ρέμπιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Ίντερ βρίσκεται στην διαδικασία του… χτισίματος με τον νέο τεχνικό Αντόνιο Κόντε να έχει αναλάβει το “βαρύ” φορτίο.

Ο προπονητής των “νερατζούρι” σχεδιάζει την “νέα” Ίντερ παρέα με το τεχνικό του επιτελείο και τον αθλητικό διευθυντή, Μπέπε Μαρότα, και αυτό που φαίνεται πως λείπει από το φετινό ρόστερ είναι η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Ο Ιταλός είχε διαμυνήσει εξ αρχής πως θέλει να φέρει στην ομάδα του τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Έντιν Τζέκο. Η περίπτωση του πρώτου δείχνει να ναυαγεί, ενώ του δεύτερου έχει “κολλήσει”. Η Ίντερ στράφηκε στον Καβάνι και του έκανε κρούση αλλά φαίνεται πως η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν αρνητική και πλέον το plan b έχει το όνομα τού Άντε Ρέμπιτς.

Ο Κροάτης φορ ανήκει στην Άιντραχτ και η ομάδα της Φρανκφούρτης τον παραχωρεί με 40 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους Μιλανέζους. Την ίδια ώρα, βέβαια, την περίπτωση παρακολουθεί και η Φιορεντίνα, η οποία έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα