Επιστροφή στο γήπεδο με φόντο τη Μόλντε

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ "γέμισαν τις μπαταρίες τους" χθες (3/8) και από εήμσρα (4/8) επιστρέφουν στο χορτάρι για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μόλντε.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, μπαίνοντας σε φουλ ρυθμούς, αφού ο πρώτος αγώνας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, με τη Μόλντε στη Νορβηγία, δεν μπορεί… να περιμένει. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση, όμως, με δεδομένη τη μεγαλύτερη ετοιμότητα των Νορβηγώνβ, που μετρούν ήδη πολλούς επίσημους αγώνες, θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον εκτός έδρας αγώνα.

Ο Παντελίδης περιμένει να δει τονΧαμζά Γιουνές να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Λόγω του τραυματισμού του, ο Τυνήσιος φορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και μένει να φανεί αν σήμερα θα μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και ουσιαστικά να φωνάξει “παρών” για τον πρώτο αγώνα με τη Μόλντε. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Γιουνές και η σημερινή μέρα θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι.

Προτεινόμενα Άρθρα