Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο βήμα πρόκρισης

από Αντώνης Γκάτζιος

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό (8/8) αγώνα με τη Μόλντε, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, ξεκίνησε για τον ΑΡΗ.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε για την άφιξη και την παρουσία της ομάδας στη νορβηγική πόλη. Στις 20:00 ο ΑΡΗΣ θα προπονηθεί στο “Aker Stadion” και μισή ώρα νωρίτερα, ο Σάββας Παντελίδης και ένας ποδοσφαιριστής θα ανοίξουν τα χαρτιά τους για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Στο Μόλντε της Νορβηγίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Molde FK (08/08, 20:00, ώρα Ελλάδας), στο Molde Stadion («Aker Stadion»), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο Όσλο και διανυκτέρευσαν, σήμερα θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι (θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.).

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα νωρίτερα (19:30) θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Σάββα Παντελίδη κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στην αίθουσα Τύπου του «Aker Stadion”.

Προτεινόμενα Άρθρα