Έκπληξη από Λίντσερ, προβάδισμα για Σέλτικ

από AllAboutARIS

Η Ρόζενμποργκ πέρασε εύκολα από τη Σλοβενία, 3-1 την Μάριμπορ και η Λίντσερ γονάτισε 2-1 την Βασιλεία στο "Σεντ Γιάκομπς", κάνοντας την μεγάλη έκπληξη. Ισοπαλία 1-1 απέσπασε στη Ρουμανία η Σέλτικ με την Κλουζ

Τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στα πέντε αποψινά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. H Ρόζενμποργκ είναι εκείνη που πήρε το πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού με το 3-1 μέσα στη Σλοβενία επί της Μάριμπορ, με δύο γκολ του Σόντερλουντ και ένα του Γιένσεν, βρίσκεται πλέον με το 1.5 πόδι στα play-off του Champions League, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά με τον Ταβάρες σε 1-2, αλλά να δέχονται άμεσα και το 3ο γκολ.

Έκπληξη με δεδομένο πως η Βασιλεία είχε πετάξει έξω στον προηγούμενο γύρο την Αϊντχόφεν, έκανε η Λίντσερ που άλωσε το “Σεντ Γιάκομπς” με το γκολ του Τράουνερ, ενώ ο Τσιουμάρτ με αυτογκόλ έκανε το 0-2, για να έρθει η μείωση του σκορ από τον Ζούφι στο 87′.

Η Σέλτικ έμεινε πίσω στο σκορ στο 28′ από το γκολ του Ροντόν, απέναντι στην ρουμανική Κλουζ, αλλά ο Φόρεστ, εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισε και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους “Καθολικούς”.

Τετάρτη 7/8 – Champions league 

Κράσνονταρ-Πόρτο 0-1
(89′ Oλιβέιρα)

Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1
(53′ Μασούρας)

Κλουζ-Σέλτικ 1-1
(28′ Ροντόν-44′ Φόρεστ)

Βασιλεία-ΛΑΣΚ Λίντσερ 1-2
(87′ Zούφι – 50′ Τράουνερ, 82′ αυτ. Τσιουμάρτ)

Μάριμπορ-Ρόζενμποργκ 1-3
(70′ Ταβάρες- 50′, 64′ Σόντερλουντ, 71′ Γιένσεν)

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα