Το πιστεύει και θα το δείξει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα στην Θεσσαλονίκη θέλουν οι κιτρινόμαυροι

Η ώρα της Νορβηγίας έφτασε για τον ΑΡΗ, ο οποίος στις 20:00 ώρα Ελλάδος δίνει το πρώτο του παιχνίδι στο Μόλντε με την ομώνυμη ομάδα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Μία εβδομάδα μετά την πρόκριση στην Λάρνακα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει μπροστά της μία νέα πρόκληση, με φόντο τα πλέι οφ και ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους. Με τη διαφορά φυσικά ότι τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. 

Προετοιμασία… στον δρόμο

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολη για τον ΑΡΗ, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών και της πνευματικής κούρασης των ποδοσφαιριστών. Οι προπονήσεις δεν ήταν πολλές αλλά ούτε και λίγες, αφού ο Σάββας Παντελίδης πρόλαβε να δει κάποια πράγματα και παράλληλα η ομάδα να προπονηθεί δύο φορές σε συνθετικό χλοοτάπητα. Οπως δηλαδή αυτό του “Άκερ Στάντιον”.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Νορβηγία ακριβώς όπως ήταν και στην Κύπρο, με τους Γιουνές και Τζανακάκη να παραμένουν στην Θεσσαλονίκη. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Οι ανεβασμένοι Νορβηγοί

Ο ΑΡΗΣ είναι άτυχος διότι πετυχαίνει την Μόλντε στην καλύτερη φάση της. Δηλαδή ως πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με δου προκρίσεις φέτος στην Ευρώπη και φουλ αγωνιστικό ρυθμό. 

Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε είχε ακόμη πιο γεμάτη εβδομάδα αφού την περασμένη Κυριακή έδωσε και αγώνα πρωταθλήματος, επικρατώντας 0-2 της Βίκινγκ εκτός έδρας. 

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουν να πάρουν από σήμερα σκορ πρόκρισης, πριν ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη. 

Προτεινόμενα Άρθρα