Ο 38χρονος Ισπανός στράικερ

Αντούριθ: "Είναι η τελευταία μου σεζόν στο ποδόσφαιρο"

Ο 38χρονος Ισπανός στράικερ, δύο φορές πρώτος σκόρερ στο Europa league, δήλωσε ότι αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν που ξεκινά έκανε γνωστή ο Αρίτζ Αντούριθ.

“Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία μου στο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια θα σταματήσω”, ανέφερε σε δήλωση του και συνέχισε:

“Μακάρι να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και να προσφέρουμε κάτι ωραίο στους οπαδούς. Εγώ θα παλέψω ως το τέλος”, κατέληξε.

Ο Αντούριθ είναι 39 ετών και έχει συνδέσει το όνομά του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην οποία αγωνίζεται (στην δεύτερη θητεία του) από το 2012 έχοντας λάβει μέρος σε 217 παιχνίδια με 95 γκολ. Στους βάσκους έπαιζε και παλιότερα από το 2006 έως και το 2008, με 82 παιχνίδια και 22 γκολ.

sport-fm.gr

Ντόρτμουντ και Μπάγερν για Μάντζουκιτς
Προηγούμενο άρθρο Ντόρτμουντ και Μπάγερν για Μάντζουκιτς
Επόμενο άρθρο Υπέγραψε και (ξαν)ανακοινώθηκε ο Μαρκόπουλος
Υπέγραψε και (ξαν)ανακοινώθηκε ο Μαρκόπουλος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News