Πρωταθλήτρια στα έξοδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω Χάρι Μαγκουάιρ

Αυτά τα ποσά ξόδεψαν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ το καλοκαίρι!

Πρωταθλήτρια στα έξοδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω Χάρι Μαγκουάιρ, ακολουθεί η Άστον Βίλα.

Νόριτς και Λίβερπουλ στον… πάτο αφού ξόδεψαν ελάχιστα ευρώ. Για ακόμη μια χρονιά, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ξόδεψαν ένα… πακτωλό χρημάτων!

Για ακόμη μια χρονιά, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ξόδεψαν ένα… πακτωλό χρημάτων! Περισσότερα από 1,5 δις. ευρώ ξοδεύτηκαν από τις 20 αγγλικές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, ενώ έγιναν 99 αγορές ποδοσφαιριστών συνολικά.

Πρωταθλήτρια στα έξοδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος κόστισε 93 εκατ. ευρώ, με την ομάδα να ξοδεύει συνολικά κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια. Δεύτερη η νεοφώτιστη Άστον Βίλα, η οποία έδωσε λίγα λιγότερα από τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον.

Αντιθέτως, στον… πάτο της σχετικής λίστας βρίσκεται η νεοφώτιστη Νόριτς, ενώ ακριβώς από πάνω είναι οι Λίβερπουλ, Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι.

Η εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR – 9/8 (audio)
Προηγούμενο άρθρο Η εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR – 9/8 (audio)
Επόμενο άρθρο Προτίμησε Ηρακλή ο Ζάρας…
Προτίμησε Ηρακλή ο Ζάρας…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News