Με τα μάτια των Νορβηγών (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολόκληρος ο ΑΡΗΣ εκφράζει την πίστη του ότι η ανατροπή με την Μόλντε μπορεί να έρθει ανήμερα της Παναγίας. Και σε αυτό βοηθήσει ίσως και η έπαρση των Νορβηγών.

Αρκετά από τα ΜΜΕ των Σκανδιναβών πρόλαβαν να “στείλουν” από τώρα την Μόλντε στην επόμενη φάση του Europa League, μην δίνοντας στον ΑΡΗ ούτε την παραμικρή ελπίδα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. 

Για παράδειγμα η ιστοσελίδα “dagblabet.no” χαρακτήρισε ονειρική τη βραδιά που έζησε η ομάδα του Έρλινγκ Μόε κόντρα στον ΑΡΗ, θεωρώντας σχεδόν τελειωμένη την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η εφημερίδα “VG” η οποία στον χθεσινό τίτλο της έδινε συγχαρητήρια στην Μόλντε για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ στο ίδιο στυλ ήταν και οι αναφορές της στην ηλεκτρονική έκδοσή της. 

Η ιστοσελίδα “rbnett.no” στάθηκε στο τρίτο γκολ του Έλινγκσεν και πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της Μόλντε, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στον Γκάμπριελσεν ο οποίος είναι ο αρχηγός των Νορβηγών ,και ηγήθηκε της άμυνας τους στην προχθεσινή αναμέτρηση.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ο ΑΡΗΣ; Μέσα από όλα τα παραπάνω να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και να διαψεύσει τους Νορβηγούς που φρόντισαν ήδη να τον ξεγράψουν…

Προτεινόμενα Άρθρα