Τα… χαρτιά του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από το κατάμεστο γήπεδο, μέχρι τις καιρικές συνθήκες

Οι μέρες περνούν, ο επαναληπτικός με την Μόλντε πλησιάζει και ο ΑΡΗΣ έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή την… επιχείρηση ανατροπής της ήττας στην Νορβηγία. 

Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές και το ξέρουν άπαντες. Η αποφασιστικότητα όμως για να “γυρίσει” το 3-0 του πρώτου αγώνα περισσεύει στις τάξεις της ομάδας, προσπαθώντας να είναι αγωνιστικά έτοιμη και γνωρίζοντας παράλληλα ότι έχει συγκεκριμένα δυνατά “χαρτιά” τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί. 

Το γεμάτο γήπεδο

Το “Βικελίδης” εκτός απροόπτου θα… βράζει από τους φίλους του ΑΡΗ. Αν όχι γεμάτο, το γήπεδο θα είναι πραγματική έδρα με τον κόσμο να δημιουργεί μία εχθρική ατμόσφαιρα για τη Μόλντε, μπορώντας παράλληλα να μεταμορφώσει τον ΑΡΗ προς το καλύτερο με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. 

Η θέληση και η ποιότητα

Ο ΑΡΗΣ είναι δεδομένο ότι το θέλει πολύ. Και αυτή η πιστή στην ανατροπή είναι κινητήρια δύναμη για τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, γνωρίζοντας φυσικά ότι ως μονάδες έχουν περισσότερη ποιότητα από τη Μόλντε. Στο πρώτο ματς άλλωστε δεν φάνηκε να υπάρχουν τόσες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Οι καιρικές συνθήκες

Ο καιρός της Θεσσαλονίκης έχει και αυτός τη δική του σημασία. Φυσικά δεν… παίζει μπάλα αλλά για τους Νορβηγούς θα είναι μία πολύ διαφορετική κατάσταση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες. Ενδεικτικό είναι ότι στο πρώτο ματς είχε 11-12 βαθμούς. Και την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει περίπου 35. Δηλαδή 23 βαθμούς πάνω! 

Ολα τα παραπάνω βέβαια μπορούν να αξιοποιηθούν, εφόσον ο ΑΡΗΣ παρουσιάσει πρώτα μία πολύ διαφορετική εικόνα μέσα στο γήπεδο. Αν το κάνει, τότε θα έχει και ελπίδες για την ανατροπή που τόσο πολύ επιζητεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα