Ο τεχνικός της Λίβερπουλ

"Τουλάχιστον δύο εβδομάδες έξω ο Αλισον"

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος keeper, Αλισον Μπέκερ, θα μείνει εκτός δράσης «σίγουρα για δύο εβδομάδες».

" Εχω ήδη διαβάσει για έξι εβδομάδες, όμως ο Αλισον δεν έχει τραυματιστεί πολλές φορές, θα δούμε πώς θα πάει"

Ο 26χρονος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στην Νόριτς και έγινε αναγκαστική αλλαγή. «Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Θα δούμε. Χρειάζεται χρόνο, σίγουρα δύο εβδομάδες και βλέπουμε. Εχω ήδη διαβάσει για έξι εβδομάδες, όμως ο Αλισον δεν έχει τραυματιστεί πολλές φορές, θα δούμε πώς θα πάει» ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

Μόνο με Βινίσιους στο deal παραχωρείται ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ
Προηγούμενο άρθρο Μόνο με Βινίσιους στο deal παραχωρείται ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ
Επόμενο άρθρο Πάει για νέο "μπαμ" με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Ίντερ
Πάει για νέο "μπαμ" με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Ίντερ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News