"Ήταν καθαρά αδικία σήμερα, μοναδικός ο κόσμος"

από AllAboutARIS

Ο αρχηγός του ΑΡΗ ήταν συγκλονιστικός στο σημερινό παιχνίδι και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε τα εύσημα σε όλους για την προσπάθεια.

Επίσης θεώρησε καταλυτική την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο οποίος αποτέλεσε για ακόμα μία φορά τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης:

Για την υπερπροσπάθεια της ομάδας: “Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, ήταν συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών. Επίσης να δώσω τα εύσημα στον λαό που μέχρι το 120 μας στήριζε, ήταν μοναδικός και τον ευχαριστούμε. Χωρίς αυτόν ούτε δεν θα κάναμε ούτε το 1-0.”

Για το τι έλειψε σήμερα για να ολοκληρωθεί το θαύμα: “Eίναι καθαρά αδικία, αξίζαμε να περάσουμε. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ ακόμα και μετά το 3-1. Το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.”

Για τον κόσμο: “Ηταν μια δύσκολη μέρα, ο κόσμος άφησε τις διακοπές του και ήρθε να μας στηρίξει. Γέμισε το γήπεδο γιατί το πίστευε.”

Για το αν ο αποκλεισμός τους πεισμώνει: “Σίγουρα μας πεισμώνει. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Έχουμε υψηλούς στόχους και μαζί με τον κόσμο θα κάνουμε σπουδαία πράγματα.”

Προτεινόμενα Άρθρα