Ετσι το είδαν οι Νορβηγοί (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

O ήρωας Μπολί και η αγχωτική πρόκριση της Μόλντε

Μοιρασμένες είναι οι απόψεις στα νορβηγικά ΜΜΕ για την πρόκριση της Μόλντε στην επόμενη φάση του Europa League. Με άλλα να την εκθειάζουν και άλλα να υπογραμμίζουν την τεράστια δύσκολία με την οποία πέτυχε τον στόχο της. 

Η ιστοσελίδα “rbnett.no” εκθειάζει τον Μπολί και το γκολ που πέτυχε, τονίζοντας ότι έγινε ο μεγάλος ήρωας για την ομάδα του Έρλινγκ Μόε στην Θεσσαλονίκη.

Η εφημερίδα “VG” στην ηλεκτρονική της έκδοση αποθεώνει επίσης τον Μπολί, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως “απίστευτο” το παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το… παράδοξο ήταη η αναφορά του ίδιου Μέσου στην διαιτησία, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει φάουλ για τον ΑΡΗ στο πρώτο γκολ και μάλιστα επικαλέστηκε την γνώμη του Τορ Ολε Σκούλερουντ από το νορβηγικό Eurosport. 

Η ιστοσελίδα “itromso.no” ήταν από τα λίγα ΜΜΕ που στάθηκαν ιδιαίτερα στην εμφάνιση του Άλεξ Κράνιξ ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε ζωντανή τη Μόλντε σε πολλές περιπτώσεις.

Το “dagblabet.no” αποτύπωσε πιο ρεαλιστικά την εικόνα του αγώνα της περασμένης Πέμπτης, τονίζοντας ότι “η Μόλντε δραπέτευσε με τρόπο από την Ελλάδα”, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του ΑΡΗ και την κακή εμφάνιση των παικτών του Μόε.

Το ίδιο έκανε και το “abcnyheter.no”, κάνοντας λόγο για μία κακή Μόλντε η οποία απέφυγε τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στην Θεσσαλονίκη από τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα