Από όρεξη, άλλο τίποτα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενα απλό και κάπως… αγγαρεία φιλικό το χθεσινό απόγευμα, απέκτησε ενδιαφέρον και πήρε λάμψη από τον Μπρούνο Γκάμα,

Η επιστροφή του Πορτογάλου στην αγωνιστική δράση έπειτα από οκτώ μήνες αποτελέλεσε αν μη τι άλλο σημείο αναφοράς. Πρώτα για τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να τσεκάρουν τον 31χρονο εξτρέμ και σε αγωνιστικές συνθήκες. 

Ο Γκάμα αγωνίστηκε για 82 λεπτά και αγωνιζόταν σταθερά σε μία θέση που δεν τον είδαμε πολλές φορές πέρυσι. Δηλαδή αυτή του αριστερού εξτρέμ, η οποία είναι αυτή που του ταιριάζει και θα τη διεκδικήσει μαζί με τον Ντάνιελ Λάρσον. 

Το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού ήταν κάπως… αναγνωριστικό για τον Πορτογάλο. Προς το τέλος του και κυρίως στην επανάληψη άρχισε να παίρνει περισσότερες πρωτουβουλίες αλλά χωρίς να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και αρκετές προσπάθειες του να είναι ημιτελείς. Κάτι που είναι φυσιολογικό, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. 

Η ταχύτητα στα πόδια, η έκρηξη στα πρώτα βήματα και η τεχνική του είναι στοιχεία που εμφάνισε σε κάποιες στιγμές του χθεσινού φιλικού, δείχνοντας υγιής. Μένει να φανεί πότε θα είναι 100% ώστε να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη και για τα επίσημα παιχνίδια. Οχι μόνο αγωνιστικά ή σωματικά αλλά και πνευματικά, αφού πρέπει να νιώθει 100% σίγουρος και ο ίδιος.

Προτεινόμενα Άρθρα