Ανατροπή δεδομένων με Μέσι

από Γιώργος Γκάτος

Δεν θα απουσιάσει τελικά από την Kυριακάτικη (258) αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα εναντίον της Ρεάλ Μπέτις ο Λιονέλ Μέσι καθώς σήμερα προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία να αναφέρουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και υπολογίζει να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή για μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, διαψεύδοντας, έτσι, τις πρώτες εκτιμήσεις που μετά τον τραυματισμό του, νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, υποστήριζαν ότι η επάνοδος του Αργεντινού σουπερ σταρ θα γινόταν σίγουρα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Οι Καταλανοί, μάλιστα, ανέβασαν στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο Twitter, σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, που επιβεβαιώνουν την επανένταξη του 32χρονου επιθετικού στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τους Ανδαλουσιάνους να απαντάνε με χιουμοριστική διάθεση σε μία από αυτές, καλώντας τον αρχηγό της Μπάρτσα να μην βιαστεί για την επιστροφή του.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει λοιπόν ακόμα ένα απαραίτητο όπλο στην επιθετική γραμμή της ομάδας, η οποία έχει αποδεκατιστεί μετά τους τραυματισμούς του Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ, όπου αμφότεροι θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 μήνα.

Υπενθυμίζεται πως αμφότερες προέρχονται από ήττα στην πρώτη αγωνιστική, η μεν Μπαρτσελόνα έχασε 1-0 από την Μπιλμπάο εκτός έδρας ενώ η Μπέτις ηττήθηκε με 2-1 από τη Βαγιαδολίδ εντός έδρας.

Προτεινόμενα Άρθρα