"Μεγαλύτερη ετοιμότητα και συνοχή ο ΑΡΗΣ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ για το αποψινό παιχνίδι

Η έδρα του ΑΡΗ μαζί με την ετοιμότητά του είναι στα στοιχεία στα οποία έδωσε έμφαση ο Γιώργος Σίμος, μιλώντας για την αποψινή δοκιμασία του ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο προπονητής των Κρητικών αναφέρθηκε στον αγώνα με τους “κιτρινόμαυρους”, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που έχει γίνει απ’ όλους τους παίκτες. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα πάμε στην πρεμιέρα σε μία δύσκολη έδρα για να δημιουργήσουμε με το ποδόσφαιρό μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΑΡΗΣ με τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, τον βοηθούν ώστε να έχει μεγαλύτερη ετοιμότητα και συνοχή ενώ είναι σημαντικό ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή και έτσι υπάρχει καλή χημεία. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε πρώτα τη δική μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα