"Υπέροχο συναίσθημα να αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ, Φαμπιάν Έμαν μίλησε για τα συναισθήματά του από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την ομάδα, τα αίτια της ισοπαλίας αλλά και τις συμβουλές που πήρε από τον Κουέστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έμαν:

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τόνισε για το ντεμπούτο του: “Ήταν κάτι φανταστικό για μένα να παίξω τον πρώτο μου αγώνα με τον Άρη μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο μας. Υπέροχο συναίσθημα. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος, να κάνω την δουλειά μου και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου”.

Για τον αγώνα είπε: “Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ξέραμε ότι με την βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, όπως δείξαμε με την Μόλντε. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, ισοφαρίσαμε και είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα”.

Για τα αίτια της ισοπαλίας είπε: “Ο αντίπαλος μας έπαιξε αρκετά καλά από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό τους. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την τακτική μας, μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και να αυξήσουμε τον βαθμό συνεργασίας μας μέσα στο γήπεδο. Το καταφέραμε αλλά στην τελική προσπάθεια ατυχήσαμε.”

Για το αν πήρε συμβουλές από τον Κουέστα τόνισε: “Τον σέβομαι πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Προσπάθησε να με βοηθήσει, να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το παιχνίδι. Τον σέβομαι, έχουμε μία πολύ καλή σχέση και συνεργάτες αλλά και ως άνθρωποι. Και μέσα από την προπόνηση βοηθάμε ο ένας τον άλλο”.

Προτεινόμενα Άρθρα