Εκανε κομμάτια την Μάιντς η Μπάγερν (vid)

από AllAboutARIS

Αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς, η Μπάγερν γύρισε το ματς διαλύοντας 6-1 την Μάιντς στο Μόναχο.

Από τον σωστό δρόμο συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga η ομάδα του Νίκο Κόβατς, την οποία οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη με την Σάλκε τη 2η αγωνιστική, οι Βαυαροί διέλυσαν 4-1 την Μάιντς, η οποία ύστερα από τρεις αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα, δεν έχει ούτε βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6′ με την σκαστή κεφαλιά του Μποέτιους μετά τη σέντρα του Πιέρ-Γκαμπριέλ, όμως κάπου εκεί τελείωσε η επιθετική τους δραστηριότητα καθώς δεν ξαναπέρασαν τη σέντρα.

Η Μπάγερν πίεσε άμεσα, έκλεισε την Μάιντς στην περιοχή της, είχε φάσεις με Κομάν και Αλάμπα και φυσιολογικά ισοφάρισε. Αυτό έγινε στο 36′ όταν έπειτα από σέντρα του Πέρισιτς από αριστερά ο Παβάρ με βολέ έκανε το 1-1 με το πρώτο του γκολ ως “Βαυαρός”. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αλάμπα με το 7ο απευθείας φάουλ του στην Bundesliga έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με 2-1 υπέρ.

Στην επανάληψη η Μπάγερν πάτησε πιο δυνατά το γκάζι. Στο 54′ οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ άλλαξαν ρόλους, καθώς ο Παβάρ σέντραρε και ο Πέρισιτς με κεφαλιά έκανε το 3-1 και δέκα λεπτά αργότερα, ο Κίμιχ έκτέλεσε το κόρνερ και ο Κομάν με πλασέ μέσα από την καρδιά της ανύπαρκτης άμυνας της Μάιντς άνέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 78′ ο Λεβαντόβσκι έκανε το 5-1 μετά την ασίστ του Μίλερ σκοράροντας για 3η σερί αγωνιστική και ο Μίλερ έδωσε νέα πάσα πάρε-βάλε στο 80′ αυτή τη φορά σε κενό τέρμα στον Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ερνάντες, Ζίλε, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο (79′ Κουζάνς), Πέρισιτς (67′ Ντέιβις), Κουτίνιο (67′ Μίλερ), Κομάν, Λεβαντόβσκι.

Μάιντς (Σάντρο Σβαρτς): Μίλερ, Πιέρ-Γκαμπριέλ, Νιακατέ, Χακ, Μαρτίν, Λάτσα (46′ Μαλόνγκ), Φερνάντες, Μπακού, Μποέτιους, Ονισίβο (83′ Ζούστε), Μπούρκαρντ (56′ Σαλάι).

Δείτε τα γκολ εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα