Αδιόρθωτη Τσέλσι, έμεινε στο 2-2 με την Σέφιλντ

από AllAboutARIS

Παρότι προηγήθηκε με 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ένα αυτογκόλ του Κουρτ Ζουμά στο 89ο λεπτό "υπέγραψε" την γκέλα της Τσέλσι, που έμεινε στο 2-2 και διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Premier League

Η απαγόρευση μεταγραφών για την Τσέλσι έχει τα καλά, έχει και τα κακά της. Από την μία, μπορεί να παρουσιάσει, να εξελίξει νέα ταλέντα. Ο Τάμι Εϊμπραχάμ δείχνει να πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά, αφού ο νεαρός Άγγλος επιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα και αποδεικνύεται η αιχμή του δόρατος για την Τσέλσι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο 22χρονος επιθετικός μυρίστηκε δύο λάθη του τερματοφύλακα και της άμυνας των “λεπίδων” και με αποφασιστικά τελειώματα έδειχνε να δείχνει προβάδισμα ασφαλείας (19’, 43’) στην ομάδα του Φρανκ Λαμπάρντ. Τουλάχιστον, έτσι φαινόταν.

Το κακό με την απαγόρευση μεταγραφών είναι πως οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις για να φτιάξουν την προβληματική τους ανασταλτική λειτουργία, αφού με 9 γκολ παθητικό οι μπλε έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας!

Το γκολ του Ρόμπινσον στην πρώτη φάση της επανάληψης έβαλε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι κι αύξησε το άγχος για τους γηπεδούχους, που ένα λεπτό πριν το τέλος πλήρωσαν το άγχος και την κακή τους απόδοση στο δεύτερο μέρος. Ο Ζουμά έβαλε άτσαλα το πόδι του σε σέντρα από τα αριστερά και με αυτογκόλ έκανε το οδυνηρό για τους γηπεδούχους 2-2.

Δείτε τα γκολ εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα