Τολισό: "Με Κουτίνιο-Πέρισιτς μπορούμε το τρεμπλ"

από AllAboutARIS

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Μπάγερν Μονάχου, δηλαδή τον δανεισμό των Κουτίνιο και Πέρισιτς, φάνηκε ο Κορεντίν Τολισό με δηλώσεις του στο "Sky".

Ο Γάλλος μέσος, που αποτελούσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Βαυαρών μέχρι τη φετινή έλευση του Λούκας Ερνάντες, θεωρεί πως οι δύο νέοι παίκτες των πρωταθλητών Γερμανίας τους ανεβάζουν επίπεδο:

“Πριν έρθουν οι δύο τους, δεν είχαμε μάλλον μια ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει το τρεμπλ φέτος. Αλλά ο Ιβάν και ο Φελίπε μας κάνουν πάρα πολύ καλούς. Είναι και οι δύο παγκόσμιας κλάσης, όλοι ξέρουν τι έχουν πετύχει ήδη. Θα μας βοηθήσουν αν κερδίσουμε τίτλους”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Νίκο Κόβατς είναι ο κατάλληλος προπονητής για την Μπάγερν, τάχθηκε σαφώς υπέρ του Κροάτη: “Εννοείται πως είναι ο κατάλληλος προπονητής. Όλοι στην ομάδα τον ακούμε και δουλεύουμε πολύ καλά στο τεχνικό κομμάτι. Η ανάλυση των βίντεο είναι εξαιρετική. Είναι ένας προπονητής που μας βοηθάει”.

Τέλος όταν του ζητήθηκε να κρίνει τον όμιλο της Μπάγερν στο Champions League με Ολυμπιακό, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, είπε: “Ο στόχος μας σαφώς είναι να περάσουμε από τον όμιλο ως πρώτοι. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην Τότεναμ, έχουν σπουδαία ομάδα και είναι οι περσινοί φιναλίστ, αλλά είμαστε η Μπάγερν». Εξάλλου οι Βαυαροί στοχεύουν ως τον τίτλο: «Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά στο Champions League και ο τίτλος είναι εφικτός”.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα