Μανέ: "Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Σαλάχ"

από AllAboutARIS

Η επιστροφή του καλού κλίματος στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ είναι γεγονός. Όπως επισήμανε ο Σαντιό Μανέ οι σχέσεις του με τον Μο Σαλάχ είναι εξαιρετικές.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 0-3 της Μπέρνλι με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να είναι έξαλλος με τον Αιγύπτιο φορ, επειδή ο τελευταίος τελείωσε μόνος του μία φάση και δεν του έδωσε τη μπάλα για να σκοράρει, παρότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Η κίνηση του Σαλάχ είχε ως απόρροια το ξέσπασμα του Μανέ στον πάγκο μετά την αλλαγή με τα διάφορα μέσα ενημέρωσης του κόσμου να κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις των δύο πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών των “κόκκινων”.

Ο Σαντιό Μανέ πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Σαλάχ, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

“Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μερικές φορές να τα λέμε όλα πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης, συμβαίνει μερικές φορές να μην πάρω την πάσα. Με τον Σαλάχ, όμως, συμφιλιωθήκαμε και γίναμε οι καλοί φίλοι που ήμασταν πριν”, δήλωσε ο ταχύτατος Σενεγαλέζος που θέλει να συνεχίσει και φέτος τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα