Βάλτε και Κομίνη στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ…

από AllAboutARIS

Είσαι ο… αήττητος νταμπλούχος και τόσα χρόνια ζητάς ξένο ρέφερι. Έρχονται οι ξένοι ρέφερι και στηρίζεις όλη την επικοινωνία σου σε αυτό. Όλα τα προηγούμενα χρόνια φυσικά σε… παίζουν οι…εκλεκτοί. Σταυρίδης, Καλόπουλος, Βασσάρας, Παμπορίδης!

Με…βοηθό τον υπάλληλο σου σήμερα και μάλιστα αναβαθμισμένο κ. Σαραιδάρη! Τα χρόνια περνάνε και πρέπει να υπάρξει…αναβάθμιση. Πλέον σφυρίζουν οι κορυφαίοι! Κάκος που δεν γνωρίζω αν ανανέωσε την συνεργασία με το κανάλι του προέδρου και πέρσι ήταν ο μόνος που έβλεπε πέναλτι στην βουριά του Μπίσεσβαρ και φυσικά δεν είδε την πεναλντάρα στο Ντιγκινί και φυσικά ο…καλύτερος Έλληνας διαιτητής.

Ο Τάσος ο Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου από το…Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Πρέπει να ψάξω να βρω και πόσα παιχνίδια έχουν σφυρίξει μαζί με τον Σαραιδάρη! Ο ρέφερι που ανέβηκε με την αξία του τα σκαλοπάτια της διαιτησίας. Στα πρώτα χρόνια φυσικά είδε το ταλέντο του ο έτερος υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύμβουλος για τα σχετικά θέματα, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ Μάλαμας Τεβεκέλης!!!

Διαβάστε την συνέχεια του blog εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα