"Ξεκάθαρα ανώτεροι, χάσαμε δύο βαθμούς"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του προπονητή των κιτρινόμαυρων, μετά το τέλος του ντέρμπι στην Σουρωτή.

Η Κ-19 αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα το οποίο της αφήνει και μία πικρή γεύση από τη στιγμή που θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει βάσει της εικόνας του ματς. 

Αυτό τόνισε και ο προπονητής του ΑΡΗ, Κώστας Καζάνας, μετά το τέλος του αγώνα δίνοντας παρόλα αυτά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

“Βάσει της εικόνας του ματς, ήταν ξεκάθαρη η ανωτερότητά και η κυριαρχία μας. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Δεν πήραμε την ισοπαλία στην έδρα του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη συγκέντρωση. Ενα ντέρμπι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Εκεί που πιστεύεις ότι κυριαρχείς, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μπορεί από μία λάθος συνεννόηση να βρεθείς πίσω στο σκορ”, είπε αρχικά ο Καζάνας, μιλώντας επίσης και για το πως ζει πλέον ο ίδιος την 2η ομάδα. 

“Η Κ-19 βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής αυτή την στιγμή. Παρά τις αλλαγές προπονητών και με βάση αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, είναι σε ένα καλό επίπεδο βέβαια. Τα δείγματα είναι θετικά. Δείχνουμε αγωνιστικότητα. Ημασταν καλύτεροι σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βγάλαμε θέληση και μαχητικότητα. Κάθε εβδομάδα θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι στην πορεία της σεζόν”. 

Προτεινόμενα Άρθρα