"Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, στεναχωρημένοι από την ισοπαλία"

από AllAboutARIS

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα ο προπονητής του ΑΡΗ, Τόλης Τερζής, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την πειθαρχία και την προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Παράλληλα όπως τόνισε η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας θα ολοκληρωθεί μόλις βρεθεί ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόλης Τερζής στην συνέντευξη Τύπου:

“Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, από την άμυνα. Κυρίως τις εσωτερικές στα δικά μας τα χαφ, αλλά και οι κάθετες στα δοκάρια. Το κάναμε από το πρώτο μέχρι το 90. Ημασταν πειθαρχημένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για τα θετικά αποτελέσμα και το ενδεχόμενο παραμονής του: “Εχω μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο, με πρόεδρο και Άγγελο, η ομάδα ψάχνει προπονητή, είχα ενημερωθεί να είμαι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ”.

Για το γκολ της ισοφάρισης: “Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς, ήταν λογικό, στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν… 200, αυτά γινονται”.

Προτεινόμενα Άρθρα