Ξεμπρόστιασμα με αποδείξεις! (pic)

από AllAboutARIS

Περνά στην αντεπίθεση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βγάζοντας στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις παρατυπίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι.

Νωρίτερα μέσα στην μέρα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ανακοίνωσή της έβγαλε… στην σέντρα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αφιλόξενο περιβάλλον που συνάντησαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων στο γήπεδο της Τουμπας. Μάλιστα όπως είχε τονίσει θα επανέλθει με αποδείξεις αν χρειαστεί για να φύγει η οποιαδήποτε αμφιβολία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο αργότερα ωστόσο έκανε λόγο για “καταδότες φανταστικών γεγονότων” με τους ανθρώπους του ΑΡΗ να περνούν στην αντεπίθεση όπως είχαν προειδοποιήσει δημοσιεύοντας φωτογραφία από τους… περίεργους τύπους με τις διαπιστεύσεις που κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι πίσω από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων και τους εξύβριζαν.

Το απίστευτο είναι όμως ότι με τους οπαδούς που χουν και διαπιστεύσεις μιλάει ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ δίπλα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης. Θα πουν κάτι για αυτό; Οι κύριοι με τις διαπιστεύσεις της Λίγκας τι ακριβώς κάνουν; Εγραψαν στις εκθέσεις τους για όλους αυτούς; Θα υπάρχει και συνέχεια…

Προτεινόμενα Άρθρα