Ο "πονοκέφαλος" στα χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την απαρτία της προηγούμενης εβδομάδας ο ΑΡΗΣ βρίσκει μπροστά του… εμπόδια αυτή τη φορά, έχοντας μπροστά του την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Το ντέρμπι της Τούμπας “έφερε” και προβλήματα για τον Τόλη Τερζή, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χουλιάν Κουέστα και Λούκας Σάσα. 

Και αν για τον πρώτο υπάρχει η προφανής επιλογή του Φαμπιάν Έμαν,δεν ισχύει το ίδιο και το κενό του Βραζιλιάνου στην μεσαία γραμμή. 

Ο παρτενέρ του Χαβιέ Ματίγια είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ήδη τον Τόλη Τερζή, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί να αποφασίσει για τον παίκτη που θα χρησιμοποιηθεί δίπλα στον Ισπανό. 

Ο Αμπού Μπα είναι η προφανής επιλογή, δεν έχει όμως ακόμα την απαιτούμενη προσαρμογή στο τακτικό κομμάτι συν ότι ακόμα δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι. Ο Τερζής όμως θα περιμένει να δει πως θα είναι και αυτή την εβδομάδα. 

Από εκεί και πέρα υπάρχει τόσο η επιλογή του Σόουζα, που αγωνίστηκε ως χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και εκείνη του Βέλεθ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την λύση του Λίριν Ντουάρτε, με την λεπτομέρεια όμως ότι εφόσον επιλεγεί αυτός τότε ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει “καθαρό” 6άρι στην μεσαία του γραμμή.

Προτεινόμενα Άρθρα