Κλοπ: "Διάδοχός μου ο Τζέραρντ"

από AllAboutARIS

Στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, βλέπει τον πιθανό αντικαταστάτη του στους "κόκκινους" ο τεχνικός τους Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 52χρονος Γερμανός προπονητής, ο οποίος έχει δηλώσει ότι σκέφτεται να αποσυρθεί άμα τη λήξη του συμβολαίου του (2022) με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, θεωρεί ότι μόλις αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ, τότε εκείνη θα στραφεί είτε στον Κένι Νταλγκλίς, είτε στον Τζέραρντ.

“Εάν η Λίβερπουλ θελήσει να με απομακρύνει αύριο, τότε ο Κένι ίσως να η πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή μου. Ωστόσο, πιθανώς να επαναφέρουν τον Στίβι από την Γλασκώβη”, τόνισε σε συνέντευξή του στο “Four Four Two” ο “Κλόπο”.

Πάντως, δίνει ένα προβάδισμα στον νυν κόουτς της Ρέιντζερς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά τη παρουσία του δεύτερου στην τεχνική ηγεσία της Κ18 του κλαμπ από το Μέρσεϊσαϊντ.

“Εάν με ρωτούσατε ποιος πιστεύω ότι θα με διαδεχτεί, θα απαντούσα τον Στίβι. Θα τον βοηθήσω οποτεδήποτε μπορώ. Εάν κάποιος σου παίρνει τη δουλειά, δεν έχει να κάνει με εκείνον, αλλά με το ότι εσύ δεν είσαι αρκετά καλός”, εξήγησε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Εκτός από σπουδαίος τεχνικός είναι και αρκετά συνειδητοποιημένος σε ότι έχει να κάνει με το επάγγελμά του, όπως φάνηκε -ακόμα μία φορά- στις δηλώσεις του. “Είμαι αρκετά μεγάλος για να γνωρίζω ότι δίνω τα πάντα σ’ αυτήν τη δουλειά. Δεν είμαι ιδιοφυΐα, δεν είμαι τέλειος, αλλά δίνω το 100% στο κλαμπ. Εάν αυτό αρκεί, είναι υπέροχο. Εάν όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα