Αποκάλυψη AllAboutARIS: Καταπέλτης η έκθεση της Αστυνομίας (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Η έκθεση της αστυνομίας γράφει για τα…φανταστικά γεγονότα των…καταδοτών

Η έκθεση της αστυνομίας “καίει” τον γηπεδούχο και ξεκαθαρίζει τα όσα συνέβησαν όντως στο γήπεδο της Τούμπας και δεν πρόκειται για “φανταστικά” γεγονότα. Αμέτρητοι πυρσοί και κροτίδες, εισβολές στον χώρο του γηπέδου και… ακρωτηριασμό -εκτός των άλλων- καταγράφηκαν στην επίσημη έκθεση της αστυνομίας. 

Το πιο σημαντικό σκέλος είναι η καταγραφή της εισβολής των οπαδών (δύο φορές) στο γκολ του Ματίγια. Η πρώτη καταγραφής της Αστυνομίας στο 87‘ αναφέρει ακριβώς: “Είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο, μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες, κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου και σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των υπεύθυνων της γηπεδούχου ομάδας.” Δέκα λεπτά αργότερα, στο 97‘, η δεύτερη καταγραφή της Αστυνομίας αναφέρει: “Είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο, μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες”. 

Στο θέμα του ακρωτηριασμού του οπαδού του ΠΑΟΚ, η Αστυνομία αναφέρει: “Άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, (1) βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Στον ανώτερο παθόντα, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και εν συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γ.Ν. Παπαγεωργίου”. 

Η αναφορά της Αστυνομίας κάνει λόγο για ρίψη 234 πυρσών και 40 κροτίδων, παράλληλα με την ρίψη τους στον αγωνιστικό χώρο, την χρήση λέιζερ και όλων των άλλων που καταγράφονται αναλυτικά. 

Αλήθεια η… επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τι έχει να…απαντήσει; 

Αν είδατε κάτι από όλα αυτά στο… αντικειμενικό Paok TV θα σας κάνουμε δώρο μια ετήσια συνδρομή. 

Προτεινόμενα Άρθρα