Κρατάει τα πρόσωπα, αλλάζει την προσέγγιση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιστροφή του Σάσα δεν αποκλείεται να είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα

Οι μέρες περνούν και ο ΑΡΗΣ μετράει πλέον αντίστροφα για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι και το τρίτο του ντέρμπι σε μόλις έξι αγωνιστικές. 

Από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει να μπαίνει στην τελική της ευθεία, με μία διαφορετική προσέγγιση από αυτήν του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Τόλης Τερζής δεν θα προχωρήσει -εκτός απροόπτου- σε αλλαγές προσώπων, εκτός του κέντρου με την επιστροφή του Λούκας Σάσα από την τιμωρία του, αφού τα λάθη στην άμυνα δεν φαίνεται να αφήνουν στον πάγκο παίκτες όπως ο Σούντγκρεν και ο Ρόουζ. 

Αυτό που αναμένεται να αλλάξει είναι η προσέγγιση του ΑΡΗ. Δηλαδή με δεδομένο ότι θα βρει χώρους κόντρα στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το καλό του επιθετικό του τρανζίσιον και την ποιότητά του μεσοεπιθετικά, με τον Τερζή να περιμένει μεγαλύτερη συγκέντρωση ανασταλτικά αφού ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί λάθη όπως αυτά του περασμένο Σαββάτου. 

Στην σημερινή και στην αυριανή προπόνηση θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές από τον προπονητή του ΑΡΗ, μέσα από τις οποίες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο όσον αφορά την ενδεκάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα