Το γκολ του Χαβίτο… ήταν αρκετό για την μεγάλη πρόκριση επί της Σαραγόσα (vid & pics)

από Γιώργος Γκάτος

Μπορεί οι Ισπανοί να άνοιξαν το σκορ, όπως ο συμπατριώτης τους έδωσε στον ΑΡΗ αυτό που χρειαζόταν

Με το τέρμα του Φρανσίσκο Χαβίτο σε συνδυασμό με την νίκη στον πρώτο αγώνα, ο ΑΡΗΣ “πέταξε” εκτός διοργάνωσης την ισχυρή Σαραγόσα εκείνης της εποχής. 

Η Ρεάλ Σαραγόσα προηγήθηκε στο 19’ με τον Ολιβέιρα, αλλά η ισοφάριση από τον Χαβίτο στο 63’ , έδωσε στον ΑΡΗ την πρόκριση στους ομίλους του τότε Κυπέλλου UEFA για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΑΡΗΣ αξιοποίησε την υπεροχή της στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6’ λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τόνι Κάλβο και με τελικό αποδέκτη τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού σ’ ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης από 25.000 κόσμο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ (Βίκτορ Φερνάντεθ): Θέσαρ, Κουαρτέρο (65′ Γκάμπι), Χουανφράν, Φερνάντεθ, Λουσέν, Αγιάλα, Θαπατέρ, Αϊμάρ, Ντ’ Αλεσάντρο, Μιλίτο, Ολιβέιρα (60′ Σέρχιο Γκαρθία).

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58′ Χαβίτο), Σιστόν (88′ Βανγκέλι), Ίβιτς, Κόκε (81′ Κουλουχέρης).

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με… μπόνους περιγραφή του Χρύσανθου Τσαλτίδη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AllAboutARIS.com (@allaboutariscom) στις

Προτεινόμενα Άρθρα