"Καθάρισε" η Κ-19 και τώρα η σειρά των "μεγάλων"

από Γιώργος Γκάτος

Οι παίκτες του Κώστα Καζάνα άνοιξαν νωρίς το σκορ, διατήρησαν το προβάδισμα τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα

Το γκολ του Τράκα με κεφαλιά από το 19′ ήταν αρκετό για τον ΑΡΗ, προκειμένου να βάψει “κιτρινόμαυρο” το ντέρμπι του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό στην Κ19. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 28′, ο Σενγκέρκης είχε την δυνατότητα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Καζάνα, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. 

O Τσαγκαλίδης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στο 51′, με σουτ από πλάγια θέση. Η πιο καλή στιγμή του Ολυμπιακού ήταν στο 72′, με τον Μπουλάρι να σουτάρει από τα πλάγια, εντός της μικρής περιοχής. Στο 79′, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε ένα γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Παρίση.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν, ο ΑΡΗΣ κρατούσε το σκορ και είχε την κυριαρχία της αναμέτρησης. Οι “Κιτρινόμαυροι” έψαξαν και δεύτερο γκολ, με μια σειρά από φάσεις, με αποκορύφωμα το σουτ του Μπαγκαλιάνη που βρήκε στον Τζολάκη και στην συνέχεια στο δοκάρι. 

Πλέον ο ΑΡΗΣ ανέβηκε στην τρίτη θέση, με 11 βαθμούς μετά το τέλος των έξι πρώτων αγωνιστικών.

ΑΡΗΣ (Καζάνας): Παρίσης, Κατσουλίδης, Σενγκέργκης, Τσαγκαλίδης, Μπαγκαλιάνης, Τράκας, Τσιρώνας, Μπακουτσής, Παππάς, Μπαλικτσής, Μαρμαρίδης.

Ολυμπιακός (Πέρεζ): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μαρίνος, Αρσενίδης, Σουρλής, Μπουλάρι.

Προτεινόμενα Άρθρα