Καζάνας: "Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, πιστεύω στον Τερζή και την πρώτη ομάδα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του και τις απαιτήσεις της ομάδας νέων ενώ εξέφρασε την στήριξη του προς τον Τόλη Τερζή.

“Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Πήραμε τις μονομαχίες και ξέραμε τι θέλαμε. Ήμασταν ουσιαστικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι και ανταποκριθήκαμε πλήρως. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με τις καλύτερες ομάδες σε αυτή την ηλικία και παίζει στο Youth League, οπότε ήταν ένα έξτρα κίνητρο” τόνισε αρχικά. 

Για το τρίτο σερί αήττητο παιχνίδι του ΑΡΗ και την ψυχολογία που δίνει αυτό:

“Το μομέντουμ παίζει τεράστιο ρόλο σε ένα τέτοιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να χτίσουμε και την ψυχολογία μας, αλλά και το μέταλλο μιας ομάδας που δεν χάνει εύκολα. Νομίζω ότι η βελτίωση, μέρα με την μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα, θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε σχετικά πιο εύκολα τα αποτελέσματα.”

Για την καθιέρωση του στην Κ19:

“Για εμένα κάθε ηλικιακό επίπεδο που δουλεύουμε έχει άλλες απαιτήσεις. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάμε στον τελικό μας στόχο που είναι να στείλουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Δεν νομίζω πως θέλει ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα για εμένα. Απλά άλλαξε το ηλικιακό επίπεδο και οι απαιτήσεις.”

Ενώ, τέλος, σχολίασε και το ντέρμπι των “μεγάλων” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Είναι ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός θέλει σίγουρα το παιχνίδι, αλλά το ίδιο το θέλουμε και εμείς. Θεωρώ ότι το θέλουμε ακόμα περισσότερο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Νομίζω όμως επειδή πιστεύω πολύ στην ομάδα και τον κόουτς, αλλά και σε αυτό που προσπαθεί να κάνει στην πρώτη ομάδα, πιστεύω πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα έχουμε μια συνέχεια απόδοσης και αποτελέσματος από την πρώτη ομάδα.”  

Προτεινόμενα Άρθρα