"Ζυγίζουν" τα δεδομένα και αποφασίζουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τα δεδομένα για τον πάγκο της ομάδας.

Η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν δεδομένο εδώ και μέρες ότι θα φέρει και οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Ασχέτως αποτελέσματος. 

Η χθεσινή ήττα βέβαια δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση όσον αφορά τον την έλευση ενός νέου προπονητή, με το τάιμινγκ να είναι κατάλληλο -λόγω διακοπής- εάν ο ΑΡΗΣ αποφασίσει να επαναφέρει τον Τόλη Τερζή σε ρόλο βοηθού και να εμπιστευτεί σε κάποιον άλλον τα ηνία της ομάδας. 

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε μόνο με τον Τερζή, χωρίς όμως να ανακοινώνει κάποια απόφαση. 

Από σήμερα που η ένταση του χθεσινού ματς θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί, Καρυπίδης και Χαριστέας θα προσπαθήσουν με καθαρό μυαλό να καταλήξουν οριστικά σε μία απόφαση αφού πρώτα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα. Αν δηλαδή θα συνεχίσουν με τον Τερζή ή αν θα στραφούν σε κάποια άλλη λύση. Στο πρώτο ενδεχόμενο θα πρέπει να ανακοινώσουν τον 48χρονο τεχνικό και να τον πλαισιώσουν με τους συνεργάτες που χρειάζεται ενώ στο δεύτερο καλούνται να φέρουν άμεσα τον νέο τεχνικό της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Και στις δύο περιπτώσεις, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις αφού τα περιθώρια στο συγκεκριμένο ζήτημα έχουν εξαντληθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα