Ποτσετίνο: "Έχω την στήριξη του προέδρου"

από AllAboutARIS

Το κλίμα για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι πολύ βαρύ στις τάξεις των οπαδών της Τότεναμ, μετά τα συνεχή τραγικά αποτελέσματα, ωστόσο ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει τον μεγαλύτερο σύμμαχο.

Ο ιδιοκτήτης των “σπερς”, Ντάνιελ Λέβι παρέχει την στήριξή του στον 47χρονο τεχνικό, παρά το απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Αυτό αποκάλυψε ο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κατάρ, όπου έχει ταξιδέψει: “Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και είναι ασυνήθιστο να έχω τέτοια στήριξη. Του λέω πάντα πως, περισσότερο από αφεντικό μου, τον βλέπω σαν φίλο μου”.

Ο Ντάνιελ Λεβί είναι στον προεδρικό θώκο της Τότεναμ από το 2001, όντας αυτή τη στιγμή ο μακροβιότερος πρόεδρος ομάδας στην Premier League. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον έχει περιγράψει ως “ντροπαλό, ευαίσθητο και αστείο”, όμως όλοι ξέρουν πως αποτελεί έναν πολύ σκληρό διαπραγματευτή.

Η στενή σχέση που έχουν δημιουργήσει πρόεδρος και προπονητής φαίνεται πως δίνει στον τελευταίο μερικές ακόμα …ζωές στον πάγκο των Λονδρέζων, προκειμένου να βελτιώσουν την άσχημη εικόνα τους.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα