Υπάρχει η βάση…

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Μίκαελ Ένινγκ έρχεται το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και από βδομάδα πιάνει δουλειά με τους παίκτες. Κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν θα υπάρχει κάποιος χρόνος μέχρι την Ξάνθη αλλά όχι αρκετός.

Ολο αυτό το διάστημα ο Γερμανός τεχνικός έχει εικόνα του ΑΡΗ, παρακολουθώντας τα φετινά παιχνίδια της ομάδας ώστε να έχει γνώση του ρόστερ και των παικτών. Συν φυσικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και πως ο ίδιος θα μπορέσει να δώσει λύση σε αυτά.

Με πιο απλά λόγια υπάρχει μία βάση γνώσεων της ομάδας με την οποία έρχεται. Το κυρίως… πιάτο φυσικά θα “έρθει” μέσω του Τόλη Τερζή ο οποίος θα αποτελεί το δεξί του χέρι και θα περνάει πολλές ώρες μαζί του καθημερινά. Μία διαδικασία μέσα από την οποία θα μάθει πολύ καλύτερα την ομάδα και περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ποδοσφαιριστή. 

Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο της άφιξής του Ένινγκ είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μία πρώτη ευρεία σύσκεψη. Κάτι σαν… briefing για τον Γερμανό ώστε να μπει στο κλίμα πριν πατήσει για πρώτη φορά στο γήπεδο μαζί με την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα